Tony de Bree op www.scaleupblueprint.nlt
Tony de Bree op www.scaleupblueprint.nlt

Over Tony:

“De oprechte interesse van Tony maakt dat alle onderwerpen als vanzelf bespreekbaar zijn. Het was een erg prettig en deskundig interview.” – Johan Schaeffer, oprichter eVerbinding.

“Tony is een begenadigd schrijver die graaft tot de echte praktijkervaringen op tafel komen!”, – oprichter en ex-CEO van Croqqer.

“Tony heeft ons tijdens het hele traject bij het Ministerie van J&V gecoacht. Hij heeft ons veel geleerd over businessmodellen en manieren om geld te verdienen. Het meest dankbaar zijn we hem echter voor het feit dat hij ons altijd scherp hield en ons dwong om te ‘scopen’. Continu alert te zijn op wat we wel, maar vooral ook niet willen met de app! Tony is kritisch, recht voor z’n raap en vol ‘Haagse bluf’, maar altijd met de beste bedoelingen!” – Johnny Driessen, Assist jeugdwerk en teamleider startupteam ‘Always-Up’.

En tot slot een mooie van Pablo Smolders, medeoprichter van Dutch en investeerder die binnenkwam toen het boek al bij de drukker lag!

“Tony is een van de weinigen die succesvol de stap van corporate life naar scale-up ecosystems weet te maken. Hij bekijkt dit systeemtechnisch en legt kernpunten en systeemfouten bloot. Als persoon durft hij schepen te verbranden en zijn eigen leven te pivoten. Daarnaast, of juist daarom, is het een toffe energieke vent, die zijn verworven kennis graag deelt met hen die het willen gebruiken.”

Jouw aanbeveling over Tony.

Wil je jouw aanbeveling of quote ook hier bij zien, vul hem dan hieronder in: