'De scale-up blueprint' op www.scaleupblueprint.nl

Advisering en partnering

we helpen u als klant om succesvol te worden door u op alle punten van de scale-up blueprint te helpen u te onderscheiden van anderen en klantwaarde unieke klantwaarde te genereren.

'De scale-up blueprint', www.scaleupblueprint.nl door Tony de Bree

Opleidingen en trainingen

U vraagt en wij draaien. Alle werkvormen en combinaties zijn mogelijk. Van zelfstudie tot verschillende vormen van groepsgewijs onderwijs als colleges, masterclasses en workshops, tot virtuele teams op afstand. Het kan allemaal.

'De scale-up blueprint', www.scaleupblueprint.nl door Tony de Bree

Business & personal coaching

Van idee tot succesvolle scale-up, we helpen u geld te verdienen door met u als betrouwbare partner samen te werken en u en/of uw team verder te helpen.

'De scale-up blueprint' advisering en samenwerking

We kunnen u met 'De scale-up blueprint' en de canvassen helpen met b.v.

  • trendanalyses
  • concurrentieanalyses
  • strategie bepaling
  • organisatieontwerp
  • verandermanagement
  • selectie & werving en HRM
  • marketingstrategie
  • lean financiering & venturingvoorstellen
Presentexamplaar voor docenten van De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen' van Tony de Bree.
qtq50-b9QDbK

Workshops, masterclasses, trainingen & colleges op maat

Alle opleidingen en trainingen zijn op maat. Of ze nu op ons kantoor in Den Haag met kleine groepen of op locatie bij u als onze klanten of tijdens een event plaatsvinden.

U kunt kiezen uit verschillende modules en verschillende thema's en onderwerpen uit de scale-up blueprint. Stap-voor-stap per canvas, pressure-cooker-sessies of juist wat langere case studies.

Face-to-face Business coaching

Technologie is mooi, maar er gaat vaak niets boven een persoonlijk gesprek een-of-een of een 'workstorm' met een klein team.

Om reiskosten (in tijd, geld en energie) te besparen en organisatiekosten te vermijden, vinden veel korte meetings, workshops en masterclasses bij ons op kantoor in Den Haag plaats.

En we proberen ten alle tijden de organisatiekosten van uw als klant en van onszelf zo laag mogelijk te houden.

 

services-2
mobile coaching

mobile business & personal coaching

Bij ons staan de klanten echt centraal. Dat betekent dat er veel gebruik wordt gemaakt van smartphones om vragen te stellen en snel antwoord te krijgen, advies te vragen, snelle tips over pitchdecks of business planning te krijgen, om feedback vragen op ingevulde scale-up canvassen of andere deliverables.

Afhankelijk van het dienstenpakket, zijn de service levels anders. We streven ernaar om zo effectief en efficient mogelijk met uw tijd en met onze tijd om te gaan en snel te communiceren.

maak een afspraak

Maak nu onmiddellijk een vrijblijvende afspraak met Tony om de concurrentie voor te blijven.