conferenties

In de loop der jaren heeft Tony op veel verschillende conferenties wereldwijd opgetreden en in Nederland voor verschillende opdrachtgevers opgetreden. Als dagvoorzitter, als panellid, als key-note speaker en als facilitator.

Voorbeelden zijn dagvoorzitterschap bij  o.a. een conferentie in Brightlands in Heerlen en het verzorgen van een sessie over 'How to make money with Compliance' tijdens een conferentie van FMO in Valkenburg in Zuid Holland.

 

Voorbeeld van een break-out session over 'How to sell your dream' and storytelling bij het Venture cafe in Rotterdam door Tony de Bree.
Voorbeeld van een workshop over 'How to finance your startup' in Den Haag voor Startup In Residence 2018 van de Gemeente Den Haag door Tony de Bree.

Workshops & masterclasses

Er zijn veel verschillende publieke en besloten workshops en masterclasses die Tony verzorgt. Dat kan voor de Overheid zijn zoals in dit geval voor de Gemeente Den Haag voor het Startup in Residence Programma 2018 over 'Lean financing' of in -company op maat bij verschillende typen private organisaties. Kijk op www.tonydebree.com op de homepage onder aan voor voorbeelden van klanten.

Breakout sessies

In Break-out sessies (maximaal 1 uur), krijg je meestal praktische tips (Nederlands of Engels) over hoe je bepaalde dingen doet. Voorbeelden zijn de Thursday Gatherings bij het Venture Cafe in Rotterdam over onderwerpen als:

  • From idea to successful startup
  • How to find the right investors?
  • How to sell your dream (met storytelling).
  • The Scaleup Blueprint explained.
Voorbeeld van een break-out session over 'How to sell your dream' and storytelling bij het Venture cafe in Rotterdam door Tony de Bree.
Voorbeeld van gastcolles over 'Van startup to succesvolle scale-up' met canvassen uit 'De scale-up blueprint' bij Windesheim in Zwolle tijdens 'Management of IT' in Zwolle.

gastcolleges

Vanaf 1997 heeft Tony gastcolleges gegeven aan de meeste Nederlandse Universiteiten en Hogescholen. Over methoden, technieken, modellen, over e-commerce, business modellen en vooral over ondernemerschap.

De foto hiernaast is van de inleiding door de hoofddocent voor de opdrachtverstrekking van Tony tijdens 'Management of IT' aan studenten: 'Van startup tot succesvolle scale-up' met 'De scale-up blueprint'.

nieuws over events

Geef je hier op als je op de hoogte wilt blijven van events in het Nederlands of in het Engels.