Event organizers over scale-up organiseren, groeien en schalen: maak nu hier een afspraak met Tony over hoe 'De scale-up blueprint' van hun event een succes kan maken.

Event organizers over 'scale-up organiseren', groeien en schalen

Ben je een organisator van events voor over o.a. 'scale-up organiseren', talent management en succesvol nationaal en internationaal schalen, neem dan nu direct contact op.

Er kunnen mooie combinaties worden gemaakt met het boek, workshops, masterclasses en spreker en faciliteren door Tony.

Vul nu hier het contactformulier in.

Hogescholen, universiteiten & business schools

Het hele 'De scale-up blueprint' pakket is mede ontwikkeld voor Nederlandstalig onderwijs aan hogescholen, universiteiten en business schools i.s.m. met een aantal docentendocenten. Het kan op verschillende manieren door jou als docent of programma co-ordinator 'ondernemerschap', 'groeien en schalen', 'scale-up verandermanagement' of zelf 'scale-up bedrijfskunde' worden ingezet. Vraag nu hier een proef-exemplaar aan.

Presentexemplaar voor docenten aan hogescholen, universiteiten, accelerators en business schools De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen' van Tony de Bree.
Presentexamplaar voor docenten van De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen' van Tony de Bree.

startup & scale-up accelerators en startup in residence programma's

De afgelopen jaren is Tony bij een aantal (in-company) accelerator programma's actief geweest als mentor en als docent. Waaronder bij Startup In Residence Programma's (SIR) in o.a. Den Haag. 'De scale-up blueprint' is mede door die ervaringen ontstaan.

Wil je meer weten over wat jij in je accelerator of Startup In Residence Programma met 'De scale-up blueprint' kunt doen in het Nederlands of Engels? Neem dan hier contact op met Tony.

In-company growth & scale trainingen, workshops & masterclasses

Het lesmateriaal rond de scale-up blueprint waaronder de canvassen kan prima gebruikt worden voor in-company workshops en trainingen op maat. In Fintech, RegTech, Edtech of voor impactstartups. In het Nederlands en in het Engels. Interesse?

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Tony hier.

In-company masterclasses, workshops en inspiratiesessies rond 'De scale-up blueprint. Zo kun je succesvol groeien en schalen' van Tony de Bree.

Onderscheid je van je concurrenten met 'de scale-up blueprint'.

Een van de belangrijkste kritische succesfactoren voor iedere organisatie, ondernemer of adviseur is in actie komen en je zo te onderscheiden van anderen. Neem dus nu contact op.....voor het te laat is.