Startups en scale-ups hebben niets aan Lean en Agile

Populaire hulpmiddelen als Lean en Agile zijn in essentie bedoeld voor grote organisaties in de profit- en de non profit sector. Maar zijn totaal niet geschikt voor startups en scale-ups. Waarom niet?

Startups en scale-ups zijn al Lean en Agile….en dat willen ze graag zo houden!

Het punt is dat startups en scale-ups niets aan Lean en Agile hebben omdat ze namelijk al Lean en Agile zijn! Ze zijn dun en slank en hoeven dus helemaal niet af te slanken en op dieet! En bovendien gaat het bij succesvol groeien en schalen vooral om snelheid en klantgerichtheid. Oprichters van succesvolle startups en scale-ups willen helemaal geen ‘stap-voor-stap verbeteringen van bestaande processen’.

En daarom is ‘De scale-up blueprint’ speciaal voor en door ondernemers en investeerders uit die high-tech en impact klantengroepen gemaakt. Om andere, specifieke methoden en hulpmiddelen aan te reiken. Om juist te voorkomen dat startups en scale-ups traag en dik worden, zodat ze daarna weer moeten gaan ‘afslanken’ en Lean en Agile moeten gaan worden.

“De scale-up blueprint’ helpt startups en scale-ups zich slim te organiseren en nationaal en internationaal te groeien en te schalen met behulp van future skills en slimme ICT zodat later niet hoeven ‘af te slanken”.

Met vriendelijke groet,
Tony de Bree
Mobiel: 06-34387806
E-mail: tony.de.breeATgmail.com.

p.s.
Volg nieuws over ‘De scale-up blueprint’ op de Facebook-pagina en Like die pagina als je wilt, volg me op Twitter (@tonydebree), Instagram (‘scaleupblueprint’) en Linkedin voor nieuws, speciale aanbiedingen, coupons; gratis e-books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.